آشپزی برای بسیاری از مردم، از جمله من، سرگرمی بسیار دوست داشتنی است. ساعت‌های بی‌شماری را در آشپزخانه می‌گذرانم، شام می‌پزم، تکنیک‌های سخت لذیذ را امتحان می‌کنم، و آخر هفته‌ها یک صبحانه خوشمزه درست می‌کنم. این کاری است که ما دوست داریم انجام دهیم، و مهارتی است که در طول سال ها به شدت آن را بهبود بخشیده ایم.

آشپزی چیزی است که می توانید آن را به خوبی یاد بگیرید، حتی اگر در حال حاضر چیزی در مورد آشپزی نمی دانید. دانستن نحوه آشپزی برای کل زندگی به شما کمک می کند و لذت زیادی را برای خانواده و شکم شما به ارمغان می آورد!

در زیر نکته مورد علاقه ما را برای آسان کردن آشپزی پیدا خواهید کرد، بنابراین حتی بیشتر از آن لذت خواهید برد و دیگر به آن به عنوان کاری که باید انجام شود، فکر نکنید، اما به عنوان کاری که می خواهید و دوست دارید انجام دهید. .گرفتن آب لیمو با آب میوه گیری

آجیل ها را قبل از اضافه کردن برشته کنید:

برخی از آجیل ها، به خصوص گردو و گردو، زمانی که خام باشند بسیار تلخ هستند. آنها ممکن است به این شکل کامل بخورند، اما وقتی به صورت خام به سالاد اضافه شوند، خیلی خوب نیستند. کمی برشته کردن آنها قبل از افزودن به سالاد به آنها ترد و طعم بهتری می دهد. گردوی برشته شده به این سالاد گلابی و گورگونزولا طعم فوق العاده ای می دهد.ماهی کپور